Bartın İli Yılın Ebesi ve Hemşiresi Ödüllerini aldı
21 Mayıs 2018

05 Mayıs Dünya Ebeler - 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü Yılın Hemşiresi ve Ebesi Belirlendi. İlimizden yılın Ebesi olarak  Bartın Devlet Hastanesinde görevli Ebe Nahide YAZICI ve Yılın Hemşiresi olarak  Bartın Devlet Hastanesinde görevli Hemşire Halime EKMEKÇİ , layık görüldüler.

05 Mayıs Dünya Ebeler - 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü etkinlikleri dolayısıyla düzenlenen programda, 81 ilden gelen  162 sağlık çalışanı, ödüllerini Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet DEMİRCAN'ın elinden aldı.

Bakan Demircan, programda yaptığı konuşmada  “Sağlık ordusunun vazgeçilmezleri; şifa dağıtan, müşfik ebe ve hemşirelerin ebeler ve hemşireler gününü kutluyor, başarı ve mutluluklar diliyorum. Özü, insana hizmet etmek ve hayat kurtarmak olan kutsal bir mesleğin mensubu olan  kardeşlerimi, fedakarlıklarından ötürü tebrik ediyor; bu anlamlı ve özel günlerini kutluyorum.” dedi.

• TCSB2396.JPG
  • TCSB2398.JPG