BARTIN KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ “EMZİRME DESTEK BİRİMİ” FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR
10 Ağustos 2022

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizde bulunan “Emzirme Destek Birimi” anne sütünü teşvik etmek ve desteklemek, anne sütü ve emzirme konusunda annelerin yaşadığı sorunlara çözüm getirmek amacıyla faaliyetlerine devam ediyor.

Emzirme Destek Biriminde:
Anne sütünün faydaları,
Doğru emzirme teknikleri,
Süt sağma yöntemleri ve koşulları,
Memede yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri,
Emzirmeyi kesen ya da hiç emzirmeyen annelerde emzirmeye başlama,
Tamamlayıcı beslenme
Emziren annenin beslenmesi,
konularında gebelere, lohusalara ve annelere teorik ve uygulamalı olarak eğitim verilmekte, endişe ve kaygıları giderilerek destek olunmaktadır.

Anne sütü ve emzirme ile ilgili konularda bilgi almak, yaşadığınız sorunlara birlikte çözüm bulmak için:
Bartın Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası polikliniklerinin yer aldığı 2. katta hizmet veren Emzirme Destek Birimine başvurabilir ya da,

Bartın Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının 0 378 227 16 48 (32 05) nolu telefonundan,
Emzirme Destek Biriminin 0 549 100 05 78 numaralı telefonundan danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Ayrıca;
Hafta içi 16.30’dan sonra ve hafta sonları 0 378 227 16 48 (11 28) ve 0 549 100 05 78 numaralı telefondan danışmanlık hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
Tüm gebelere Gebe Okulu ve Gebe İzlem Biriminde de danışmanlık hizmeti verilmektedir.