T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bartın İl Sağlık Müdürlüğü

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Sağlık Bakanlığı Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği Uygulamaları Bilgilendirme Bölge Toplantısı İlimiz Ev Sahipliğinde Amasra’ Da Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 06/03/2020

SAĞLIK BAKANLIĞI KAMU SAĞLIK TESİSLERİ RUHSATLANDIRMA YÖNETMELİĞİ UYGULAMALARI BİLGİLENDİRME BÖLGE TOPLANTISI İLİMİZ EV SAHİPLİĞİNDE AMASRA’ DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan “Bakanlığımız Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği Uygulamaları Bölge Bilgilendirme Toplantısı" İlimiz Amasra İlçesinde gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı Koordinesinde Bartın İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde İlimiz Amasra İlçesinde yapılan toplantıya Amasra Kaymakamı Gökhan GÜRBÜZEROL, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanları Ahmet ZENGİN, Nuhi ÇELİKKAYA, Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL, Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul GÜNER ile Bartın, Zonguldak, Karabük, Kastamonu ve Sinop İllerinden görevli Başkan, Başkan Yardımcısı, Devlet Üniversitesi ve Kamu Hastanelerinin Başhekimleri, Hastane Müdürleri, Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma İş ve İşlemlerini Yürüten Komisyon Üyeleri ve Birim Personellerinin yer aldığı 105 kişi katıldı.

Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL’ un açılış konuşmaları ile başlayan toplantı; Kamu Sağlık Tesisleri Daire Başkanı Ahmet ZENGİN tarafından Yönetmeliğin Genel Bilgilendirilmesi yapılarak devam etti.

Toplantının son oturumunda Kamu Sağlık Tesisleri Daire Başkanı Ahmet ZENGİN’in başkanlığında Şef İbrahim EKİNCİ, Mimar Bilal Burhan ERDOĞAN ve Tıbbi Teknolog Filiz YÜKSEL tarafından katılımcılardan gelen sorular cevaplanarak toplantı sona erdi.

• DSC_0004.JPG
  • DSC_0011.JPG