T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bartın İl Sağlık Müdürlüğü

2019 Yılı Kanser Birim Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 26/12/2019

2019 YILI KANSER BİRİM TOPLANTISI YAPILDI

Kanser Birimi-Kayıt ve Kanser Teşhis Merkezlerinin organizasyonu, çalışmalarının değerlendirilmesi, hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılması amacıyla 25.12.19 tarihinde saat 16.30’da Bartın Devlet Hastanesinde Kanser Birim Toplantısı yapılmıştır. Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet CEBECİ Başkanlığında gerçekleşen toplantıya;, Bartın Devlet Hastanesinden Başhekim Yard. Halil İbrahim AKBAY, Merkez Toplum Sağlığı  Merkezi Sorumlu Hekimi ve İlimizde kanser çalışmalarının yürütülmesinde görevli temsilcilerin katılımı ile gerçekleşmiştir. Toplantıda; 2019 Yılının genel değerlendirilmesi yapılarak,hizmet kalitesi ve verimliliğin daha da arttırılmasına yönelik kararlar alınmıştır.
  • DSC_7144.JPG
  • DSC_7150.JPG